Известие

Collapse
No announcement yet.

За какво е този въздуховод

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За какво е този въздуховод

Колеги имам един въпрос. Като изваждах парното на моята кола се оказа, че освен двата водни маркуча към радиаторчето има още една гофрирана тръба която е свързана към задната стена на кутията.Другият и край е закачен за пода, а от вън стърчи една пластмасова човка, която се пада от дясно на маховика Първоначално си мислех, че през тази тръба би могло да се оттича антифризът ако ми протече радиаторчето . В последствие се оказа, че тръбата е закачена много високо на кутията. Не, че съм прекарал много безсънни нощи в размисли, но ми е интересно с каква цел чичко италианец е сътворил тава инжинерно решение?
    Alfa Romeo 75 24V

мисля че тва е за да се оттича конденза
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

въздуховод

Ако е предвидено да се монтират климатици,значи при работа на климатика се получава конденз,сигурно е за това
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Имам приятел, чиято Джулиета е имала климатик. Той ми е казвал, че кутията е съвсем различна.Освен това отворите на кутията от които трябва да тръгне каквото и да е по тръбата навън евентуално като посока са на доста кофти място и трудно биха уловили каквато и да е било течност освен ако със спринцовка не наливаш вътре
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

това нещо служи за да оттича водата която може да попадне през отвора който се намира под челното стъкло

Comment

Working...
          X